Betalen & verzenden

Verzending

Je bestelling wordt in de regel binnen een werkdag na betaling geproducteerd en dezelfde dag nog met de post naar je verstuurd. De verzending binnen Nederland en België is gratis en duurt tot drie werkdagen. Voor een verzending naar het buitenland wordt € 2,50 berekend en duurt over het algemeen tot twee werkdagen langer. Dit kan, afhankelijk van het land, ook tot twaalf dagen duren.

Verzendkosten Levertijd
Nederland en België Gratis 3 werkdagen
Internationaal € 2,50 3 – 12 werkdagen

Binnen Nederland en België verzenden wij uw bestelling zonder verzendkosten als briefpost. Wereldwijd berekenen wij een tarief van € 2,50.

 

Betalen

Voor de betaling van een bestelling bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan. Er worden geen extra kosten gerekend, tenzij anders aangegeven.

  • iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Het is een van de meestgebruikte betaalmiddelen in Nederland om online mee te betalen.

  • Comfortabel, snel en veilig betalen met Bancontact.

  • Betalen met Paypal. Je kunt ook met credit card betalen als u geen PayPal-account heeft.

  • Veilig betalen met je Visa, Mastercard of American Express.

  • Maak uw betaling direct op onze bankrekening over. Voeg bij de betaalomschrijving het bestelnummer toe. Je bestelling wordt verzonden, zodra je betaling is bijgeschreven.