Lees hier meer over de vele tips en trucs, hulp en nieuws over pasfoto’s voor officiële identiteitsbewijzen, ook wel biometrische pasfoto’s genoemd. Een greep uit onze tips: hoe maak je een pasfoto’s van je kind, waar moet een babypasfoto aan voldoen en wat is nu precies de Fotomatrix?

Pasfoto formaat

Het officiële formaat van een pasfoto is 3,5 cm × 4,5 cm (breedte × hoogte). Met deze afmeting voldoet de pasfoto aan de acceptatiecriteria die door de Rijksoverheid zijn voorgeschreven. Alleen dan wordt de foto door overheidsinstanties voor officiële documenten, […] Verder lezen »

Fotomatrix Model 2007

Het meest belangrijke document in verband met de vooropgestelde eisen waar een pasfoto voor een Nederlands paspoort moet aan voldoen is het Fotomatrix Model 2007. Hierin vind je alle acceptatiecriteria waar een pasfoto moet aan voldoen voor Nederlandse reisdocumenten. Door […] Verder lezen »

Grote verschillen in prijs van pasfoto’s

Heb je een nieuw paspoort nodig of vraag je voor de eerste keer een paspoort aan, hou er dan rekening mee dat de officiële pasfoto op jouw paspoort aan bepaalde strenge voorwaarden moet voldoen. Deze specifieke eisen moeten conform zijn […] Verder lezen »

Paspoortfoto voor jonge kinderen

Met kinderen op reis gaan vraagt heel wat voorbereiding. Welke reisbestemmingen zijn er geschikt voor kinderen? Zijn er op jouw bestemming extra faciliteiten voor kinderen? Is het hotel waar jullie zullen verblijven kindvriendelijk? Allemaal vragen die je het best stelt […] Verder lezen »

Een paspoort voor je baby

Op reis gaan is meestal een familieaangelegenheid. Allemaal lekker even gaan uitrusten en de tijd nemen om te genieten van elkaar. Met een baby op reis gaan vraagt echter heel wat voorbereiding. Vaak heb je veel meer in te pakken […] Verder lezen »